Izdvojeno
-
Pržene lignje s pomfritom
-
Štrukli sa sirom
Predjela
-
Šef kuhinje preporučuje:
Caprese
(mozzarella, rajčica, maslinovo ulje, aceto balzamico) -
Pršut
(pršut, masline, feferoni) -
Sir
(sir, masline, feferoni) -
Burrata
(Burrata, masline taggiasche, polusušene rajčice)
Juhe
-
Bistra juha
-
Krem juha
Tjestenina - spaghetti
-
Alla bolognese
(ragu' od mljevenog mesa) -
Alla Carbonara
(špek, jaje, slatko vrhnje, začini) -
Alla napoletana
(umak od rajčice, začini) -
Alla milanese
(šunka, šampinjoni, umak od rajčice, začini) -
Ai frutti di mare
(plodovi mora, bijeli umak, začini, maslinovo ulje) -
All' aglio, olio e peperoncini
(maslinovo ulje, češnjak, chili)
Tjestenina - farfalle
-
Agli champignons e tartufi
(krema od šaminjona, tartufi) -
Al Capuciner
(pršut, špinat, bijeli umak) -
Moena
(gamberi, tikvice, rajčice cherry)
Tjestenina - pljukanci - NOVO
-
Pljukanci sa kozicama na crveno
(kozice, rajčica, pomodorino, maslinovo ulje) -
Pljukanci sa tartufatom
(krema sa tartufima, bijeli umak) -
Pljukanci sa pestom alla genoveze
(pesto, cherry rajčica, piletina) -
Pljukanci sa pancetom i šampinjonima
(bijeli umak, šampinjoni, panceta, maslinovo ulje)
Tjestenina - lasagne
-
Al forno
(ragu' od mljevenog mesa, sir, umak od račcica) -
Alla vegetariana
(povrće, bešamel, sir) -
Ai quatro formaggi
(bešamel, 4 vrste sira)
Tjestenina - pennette
-
All' amatriciana
(umak od rajčica, špek, luk, zacini,pikantno) -
Primavera
(tikvice, patlidžani, paprika, rajčice, rukola, vrhnje) -
Šef kuhinje preporučuje:
Pesto alla genovese
(piletina, umak od bosiljka, vrhnje) -
Milano
(chery rajčica, češnjak, bosiljak, maslinovo ulje, origano, parmezan, rukola)
Tjestenina - tagliatelle
-
Al salmone e gamberi
(bijeli umak, gamberi, losos) -
Palermo
(bijeli umak, piletina, vrganji) -
Due colori
(zeleni tagliatelli, bijeli tagliatteli, gamberi, bijeli umak)
Tjestenina - tagliatelle verdi
-
Tagliatelle verdi agli gamberi e prosciuto
(gamberi, pršut, bijeli umak) -
Tagliatelle verdi s piletinom
(piletina, umak rajčica, bijeli umak, paprika) -
Šef kuhinje preporučuje:
Tagliatelle verdi roma
(losos, škampi, piletina, bijeli umak)
Tjestenina - tortellini
-
Šef kuhinje preporučuje:
Ai tartufi e carcofi
(bijeli umak, krema od tartufa, articoke) -
Al prosciutto
(umak od 4 vrste sira, pršut) -
Tortellini u umaku od finih trava
(losos, grašak, bijeli umak, kopar, vlasac i bosiljak)
Tjestenina - ravioli (punjeni sirom)
-
Ravioli mozzarella
(umak od rajčica, mozzarella - zapečena) -
Šef kuhinje preporučuje:
Ai tartufi e carcofi
(bijeli umak, krema od tartufa, articoke) -
Ai quattro formaggi
(umak od 4 vrste sira) -
Al prosciutto
(umak od 4 vrste sira, pršut)
Rižoto
-
Agli gamberi
(gamberi , maslinovo ulje, vino) -
Ai frutti di mare
(plodovi mora, maslinovo ulje, vino) -
Zeleni rižoto
(riža, škampi, špinat, češnjak, vrhnje, bijelo vino) -
Pileći rižoto
(piletina, grašak, šampioni, vrhnje, riža)
Gnocchi
-
Ai quattro formaggi
(4 vrste sira, slatko vrhnje) -
Alla valdostana
(šunka, sir, slatko vrhnje, začini) -
Gnocchi Napolitana
(umak rajčica, začini) -
Sardi
(umak od rajčica, piletina, škampi) -
Kadulja i pršut
(kadulja, pršut, vrhnje, umak od rajčice) -
Šef kuhinje preporučuje:
Njoki Capuciner
(Losos svježi, Pecorino sir, Špinat)
Losos
-
File od lososa u umaku od kopra
(losos, vrhnje, kopar) -
Šef kuhinje preporučuje:
File od lososa u umaku od gambera i limuna
(losos, gamberi, limun, vrhnje, češnjak, bijelo vino) -
File od lososa Capuciner
(losos, vrhnje, špinat, češnjak, bijelo vino) -
Gratinirani file Lososa
(Losos file, vrhnje, pesto agrumi, tikvice, paprika, patliđan, pesto rukola)
Wok
-
Wok s piletinom
(piletina, paprika, mrkva, šampinjoni, Curry, sezam, kupus) -
Wok s kozicama
(kozice, tikvice, luk, češnjak, paprika, mrkva, gljive) -
Wok s povrćem
(tikvice, paprika, šampinjoni, luk, mrkva, sezam) -
Wok s biftekom
(biftek, tikvice, paprika, luk, mrkva, gljive, Oyster umak, sezam)
Jela od piletine
-
Pileći filet sa šampinjonima
(pileći filet, umak od šampinjona) -
Pileći filet sa šparogama
(pileći filet, krema od šparoga, šunka, sir) -
Pileci filet pečeni
(pileći filet) -
Pileći filet u umaku od povrća
(pileći filet, povrće, umak od povrća) -
Šef kuhinje preporučuje:
Pileći filet Toscana
(pileći filet, pršut, sir, šampinjoni, bijeli umak, paprika, rajčica) -
Pileći rolani filet Lombardi
(pileće meso, šunka, sir-umotano) -
Piletina Mexico
(pileći file, crveni luk, sviježa paprika i rajčica, kukuruz, umak od rajčice, tabasco) -
Novost
U umaku od gorgonzole
(pileći filet, umak od gorgonzole) -
Pileći filet punjen gamberima
(pileći filet, gamberi, kapare,bijeli umak) -
Šef kuhinje preporučuje:
Pileći filet "Capuciner"
(pileći file, mozzarella, špinat, vrhnje) -
Piletina Val gardena
(pileći file, špek, sir, krema vrganji, vrganji sjeckani, bijeli umak) -
Novost
U umaku od tartufa i artičoka
(pileći file, bešamel, umak od tartufa i artičoka) -
Novost
Pileći file ciganski
(pileći file, špek, umak od rajčice, senf)
Jela od puretine
-
Pureći filet sa šampinjonima
(pureći filet, umak od šampinjona) -
Šef kuhinje preporučuje:
Pureći filet "Capuciner"
(pureći file, mozzarella, špinat, vrhnje) -
Pureći filet Toscana
(pureći filet, pršut, sir, šampinjoni, bijeli umak, paprika, rajčica) -
Pureći rolani filet Lombardi
(pureće meso, šunka, sir-umotano) -
Pureći filet pečeni
Salate
-
Svježa sezonska
(rajčica, krastavac, zelena salata, radić, kupus, paprika) -
Salata od rikole
-
Šopska salata
(svježe povrće, feta sir) -
Salata od tune
(tijesto, povrće, tuna, jaja, dresing) -
Fitness salata
(piletina, sviježe povrće, kukuruz, jogurt dressing, mrkva) -
Šef kuhinje preporučuje:
Salata od piletine
(piletina, tijesto, povrće razno, dresing) -
Salata Mediteran
(riža, povrće, tuna, škampi, maslinovo ulje) -
Salata od farfala
(tijesto, hobotnica, mozzarella, svježa rajčica, crne masline, maslinovo ulje, balsamico) -
Salata od hobotnice
(hobotnica, rajčica, crveni luk, maslinovo ulje) -
Grčka salata
(rajčica, krastavci, crveni luk, mozzarella, maslinovo ulje, ocat)
Pizza mala
-
Margherita
(rajčica, sir) -
Šef kuhinje preporučuje:
Funghi
(rajčica, sir, gljive) -
Capriccosa
(rajčica, sir, šunka, gljive) -
Vesuvio
(rajčica, sir, šunka) -
Calzone (štruca)
(rajčica, sir, šunka) -
Piccante
(rajčica, sir, šunka, špek, ljuti feferoni) -
Quattro formaggi
(rajčica, 4 vrste sira) -
Al tonno
(rajčica, sir, tuna, luk) -
Frutti di mare
(rajčica, sir, plodovi mora) -
Vegetariana I
(rajčica, sir šparoge, articoke) -
Vegetariana II
(rajčica, sir, svježa rajčica, paprika, bosiljak) -
Vegetariana III
(rajčica, sir, tikvice, mrkva, grašak, karfiol, kukuruz) -
Šef kuhinje preporučuje:
Bijela pizza
(vrhnje, 4 vrste sira, češnjak) -
Ungherese
(rajčica, sir, šunka, gljive, špek, jaje, ljuti feferoni) -
Siciliana
(rajčica, sir, kapare, masline, inćuni) -
Top baloon
(rajčica, sir, šunka, šampinjoni, špek, vrhnje, paprika) -
Hawaii
(rajčica, sir, šunka, ananas) -
Slavonska I
(rajčica, sir, kulen, feferoni ajvar) -
Slavonska II
(rajčica, sir, kulen, kukuruz) -
Šef kuhinje preporučuje:
Capuciner
(rajčica, sir, šunka, pršut, kiselo vrhnje, slatki feferoni) -
Pizza Prosciutto
(rajčica, sir, pršut) -
Pizza Rukola
(rajčica, sir, pršut, rukola) -
Tartuffo
(mozzarella, vrganji, krema tartufi) -
Šef kuhinje preporučuje:
Burrata
(mozzarella, polusušene rajčica, masline, buratina, svježi bosiljak) -
Vulcano
(mozarrella, arabiata, tris picantnih maslina, kulen) -
Cobra
(rajčica, mozzarela, artičoki, špek) -
Madonna
(mozzarela, kulen, špek, kiselo vrhnje) -
Šef kuhinje preporučuje:
Venezia
(vrhnje, mozzarela, pršut, chery rajčica) -
Bari
(rajčica, mozzarela, pršut, rukola, chery rajčica, feta sir) -
Fredy
(rajčica,mozzarella,pršut,špek,burrata)
Pizza velika
-
Margherita
(rajčica, sir) -
Šef kuhinje preporučuje:
Funghi
(rajčica, sir, gljive) -
Capriccosa
(rajčica, sir, šunka, gljive) -
Vesuvio
(rajčica, sir, šunka) -
Calzone (štruca)
(rajčica, sir, šunka) -
Piccante
(rajčica, sir, šunka, špek, ljuti feferoni) -
Quattro formaggi
(rajčica, 4 vrste sira) -
Al tonno
(rajčica, sir, tuna, luk) -
Frutti di mare
(rajčica, sir, plodovi mora) -
Vegetariana I
(rajčica, sir šparoge, articoke) -
Vegetariana II
(rajčica, sir, svježa rajčica, paprika, bosiljak) -
Vegetariana III
(rajčica, sir, tikvice, mrkva, grašak, karfiol, kukuruz) -
Šef kuhinje preporučuje:
Bijela pizza
(vrhnje, 4 vrste sira, češnjak) -
Ungherese
(rajčica, sir, šunka, gljive, špek, jaje, ljuti feferoni) -
Siciliana
(rajčica, sir, kapare, masline, inćuni) -
Top baloon
(rajčica, sir, šunka, šampinjoni, špek, vrhnje, paprika) -
Hawaii
(rajčica, sir, šunka, ananas) -
Slavonska I
(rajčica, sir, kulen, feferoni ajvar) -
Slavonska II
(rajčica, sir, kulen, kukuruz) -
Šef kuhinje preporučuje:
Capuciner
(rajčica, sir, šunka, pršut, kiselo vrhnje, slatki feferoni) -
Pizza Prosciutto
(rajčica, sir, pršut) -
Pizza Rukola
(rajčica, sir, pršut, rukola) -
Tartuffo
(mozzarella, vrganji, krema tartufi) -
Šef kuhinje preporučuje:
Burrata
(mozzarella, polusušene rajčica, masline, buratina, svježi bosiljak) -
Vulcano
(mozarrella, arabiata, tris picantnih maslina, kulen) -
Cobra
(rajčica, mozzarela, artičoki, špek) -
Madonna
(mozzarela, kulen, špek, kiselo vrhnje) -
Šef kuhinje preporučuje:
Venezia
(vrhnje, mozzarela, pršut, chery rajčica) -
Bari
(rajčica, mozzarela, pršut, rukola, chery rajčica, feta sir) -
Fredy
(rajčica,mozzarella,pršut,špek,burrata)
Pizza jumbo
-
Margherita
(rajčica, sir) -
Šef kuhinje preporučuje:
Funghi
(rajčica, sir, gljive) -
Capriccosa
(rajčica, sir, šunka, gljive) -
Vesuvio
(rajčica, sir, šunka) -
Piccante
(rajčica, sir, šunka, špek, ljuti feferoni) -
Quattro formaggi
(rajčica, 4 vrste sira) -
Al tonno
(rajčica, sir, tuna, luk) -
Frutti di mare
(rajčica, sir, plodovi mora) -
Vegetariana I
(rajčica, sir šparoge, articoke) -
Vegetariana II
(rajčica, sir, svježa rajčica, paprika, bosiljak) -
Vegetariana III
(rajčica, sir, tikvice, mrkva, grašak, karfiol, kukuruz) -
Šef kuhinje preporučuje:
Bijela pizza
(vrhnje, 4 vrste sira, češnjak) -
Ungherese
(rajčica, sir, šunka, gljive, špek, jaje, ljuti feferoni) -
Siciliana
(rajčica, sir, kapare, masline, inćuni) -
Top baloon
(rajčica, sir, šunka, šampinjoni, špek, vrhnje, paprika) -
Hawaii
(rajčica, sir, šunka, ananas) -
Slavonska I
(rajčica, sir, kulen, feferoni ajvar) -
Slavonska II
(rajčica, sir, kulen, kukuruz) -
Šef kuhinje preporučuje:
Capuciner
(rajčica, sir, šunka, pršut, kiselo vrhnje, slatki feferoni) -
Pizza Prosciutto
(rajčica, sir, pršut) -
Pizza Rukola
(rajčica, sir, pršut, rukola) -
Tartuffo
(mozzarella, vrganji, krema tartufi) -
Šef kuhinje preporučuje:
Burrata
(mozzarella, polusušene rajčica, masline, buratina, svježi bosiljak) -
Vulcano
(mozarrella, arabiata, tris picantnih maslina, kulen) -
Cobra
(rajčica, mozzarela, artičoki, špek) -
Madonna
(mozzarela, kulen, špek, kiselo vrhnje) -
Šef kuhinje preporučuje:
Venezia
(vrhnje, mozzarela, pršut, chery rajčica) -
Bari
(rajčica, mozzarela, pršut, rukola, chery rajčica, feta sir) -
Fredy
(rajčica,mozzarella,pršut,špek,burrata)
Deserti
-
Palačinke s čokoladom
-
Šef kuhinje preporučuje:
Palačinke (vruće voće)
-
Palačinke s orasima
-
Palačinke s čokoladom i orasima
-
Šef kuhinje preporučuje:
Palačinke s nutelom i orasima
-
Palačinke s marmeladom
-
Palačinke s nutelom
-
Tiramisu
-
Čokoladni mousse
-
Panna cotta
Ostalo
-
Lepinja
kom. -
Lepinja Capuciner
kom. ; maslinovo ulje, češnjak i ružmarin -
Kruh
kriška -
Croissant
kom.